Picnic Barcelona Christina
Food Hotspots Travel

Picnic Restaurant El Born

Wat hebben we een paar fijne dagen gehad in Barcelona. Weer eens kunnen genieten van de mooie stad en strand met gelukkig heel veel zon. Er zijn nog een paar leuke restaurants die ik graag met jullie wil delen. In het oosten van Barcelona ligt namelijk Picnic Restaurant. Dit heerlijke restaurantje ligt rustig gelegen op de hoek van Carrer del Comerc en Passeig de Picasso. Vlakbij Parc de la Ciutadella.

Pancakes Picnic Barcelona

Ik zag laatst deze bovenstaande pancakes al eens voorbij komen op het Instagram profiel van @eatinbcn dat ik al een tijdje volg. Ik wist dan ook zeker dat ik deze een keer van dichtbij wilde zien… Het was wel een verassing dat ze koud geserveerd werden. Dit had ik niet verwacht en maakte het naar mijn idee iets minder lekker dan verwacht.

Picnic Barcelona

Zoals gezegd naar dit leuke plekje gegaan en deze pannenkoekjes besteld als lunch. Ook bestelden we deze gebakken tomaten zoals je kunt zien op de foto. Erg apart maar lekker!

Picnic Barcelona Christina Janssen

Het restaurant is niet erg groot en het terras heeft maar plek voor ongeveer acht personen. Met wat geluk kun je dus genieten van de buitenlucht, maar ook binnen is het erg gezellig.

picnic Barcelona Christina Janssen

Wil je de website van Picnic bezoeken? Klik dan hier.

Write a comment