image
Food Hotspots Lunch Ontbijt Travel

Brunch & Cake Barceloneta

Wat is het fijn om weer in Barcelona te zijn. Dit keer ben ik samen met Myrthe in deze bijzondere stad om te genieten van de zon en natuurlijk van overheerlijk eten. De stad heeft zo veel te bieden en ik kan niet wachten om weer nieuwe restaurants te ontdekken en favoriete plekjes op te zoeken.

Eerder dit jaar was ik al eens bij Brunch & Cake dichtbij de universiteit van Barcelona samen met Silvie. Dit keer zijn we de vestiging in de buurt van het strand (Barceloneta) gaan opzoeken.

Brunchcakebarcelona

Je kunt bij Brunch and Cake terecht voor heerlijke lunch- en ontbijtgerechten. Wanneer je over de feed van het Instagram account @brunchandcake scrolt, zie je dan ook een kleurrijke content met super leuke kommetjes, borden en gezonde gerechten. Foodblogger heaven zeg maar.

Brunchcakebarcelona2

Vandaag hebben we genoten van blauwe bessen yohurt met vers fruit en huisgemaakte granola. Plus nog een grote kom met nog meer lekkers zoals dragon fruit. Ook hadden we een lekkere smoothie (tropical en aardbei) met natuurlijk koffie. Eigenlijk een beetje te veel. Maar je weet hoe dat gaat op vakantie..

Barcelonacakebrunch

Komende dagen laat ik je nog meer leuke plekjes van Barcelona zien dus mocht je er nog komen binnenkort, kun je hier een paar leuke tips vinden. Nu gaan we lekker genieten van de zon. Doei!

Brunchcakebarca

Write a comment