image
Fitness Review

Boksclinic met Remy Bonjasky

Wat een super leuke dag gisteren. Samen met enkele bloggers van Fitdutchies gingen wij naar de Vondelgym in Amsterdam voor een boksclinic van Remy Bonjasky. Zo gaaf! Remy Bonjasky is 3-voudig wereldkampioen kickboksen en weet dus wel van aanpakken. Tijdens deze clinic lanceerde Skullcandy ook de txFREE Earbuds die wij gebruikten om zo de instructies van Remy te kunnen volgen.

txFree Earbuds

Zelf heb ik deze zwarte Skullcandy XTFree Bluetooth In-Ear hoofdtelefoon gekregen in de kleur zwart. Het is de perfecte hoofdtelefoon voor als je veel sport en hierbij bijvoorbeeld muziek luistert. Door de stevigheid en design blijft de hoofdtelefoon goed zitten tijdens je workout omdat er nog een extra rubbertje aanzit die je in je oor klemt. Super fijn! Heb ze vandaag tijdens het hardlopen meteen weer gebruikt.

Samen gezellig in de tram..

Fit Dutchies

Van te voren hebben we natuurlijk eerst wat met z’n allen gegeten en bijgekletst in de binnenstad van Amsterdam. Erna samen met Jordi, Koen, Stefano, Iris, Yvonne, Suzanne, Inger, Iris en Gisele hebben wij ons in het zweet gewerkt. Wat een heftige workout zeg.. Op de helft dacht ik even dat ik out zou gaan haha maar heb het gelukkig gewoon overleefd. De workout duurde ongeveer een uurtje en bestond uit hiit en oefeningen met een partner. En geloof me het was zwaar…

Tijdens de partneroefeningen was Inger mijn boksbuddy, een echte die-hard. Boksen blijf ik best moeilijk vinden vooral om dat ritme te vinden en de juiste combinatie te herhalen is best een uitdaging. Het zorgde in ieder geval voor een heftige training en zeker ook voor wat grappige momenten samen met Inger. Gelukkig weer met alle tanden en zonder blauw oog thuis gekomen.

Natuurlijk mocht een foto met Remy dan ook niet missen.

Remy Bonjasky

Ook kwam ik later op de terugweg naar huis nog deze mooie foto in mijn telefoon tegen van Inger en Suzanne. Bedankt meiden.

Inger en Suzanne

Write a comment