image7
Food Hotspots Travel

Pluk Amsterdam

Wat HOU ik hier van.. Vandaag gingen we nog even langs Pluk in Amsterdam om nog een kleinigheidje te eten voordat we weer naar huis gingen. Ik zag Pluk al eens voorbij komen op Instagram en wilde hier sowieso graag eens naar toe. Te leuk!

Pluk Christina Janssen
Ik vraag geregeld naar leuke eettips maar geef ze ook graag weg. Pluk ligt in de Reestraat tussen de Prinsen- en Keizersgracht. Deze ‘healthy hotspot’ ligt op ongeveer twintig minuten wandelen vanaf Amsterdam centraal.

Pluk Christina Janssen

Gisteren was ik bij het eerste Womens Health Fit Club event bij Fit Twenty Six op Amsterdam centraal, dus vandaag nog even genoten van de binnenstad zelf. Een blog hierover volgt nog! Wat ik zo leuk vind aan Pluk is de intieme, frisse en speelse sfeer waar je lekker even kan ontbijten of lunchen. Vooral heel leuk als je met vriendinnen of net zoals mij met je moeder een dagje (of twee) in Amsterdam bent.

Christina Janssen Pluk

Bij Pluk krijg je echt vanalles.. Van lekkere sappen met superfood tot leuk servies en decoratie.

Pluk Amsterdam Christina Janssen

Pluk laat me een beetje denken aan le Pain Quotidien maar dan wat persoonlijker en knusser. Ik kan er echt van genieten om in zo een leuke sfeer te zijn. Toen ik binnen kwam zag ik al meteen carrotcake staan en wist dan ook al direct wat ’t ging worden.. Heerlijk en moet kunnen!

Pluk Christina Janssen

Kijk al die lekkere dingen…. Hoe kun je eigenlijk hier ooit uit kiezen? Ik ben fan!

Pluk Amsterdam

Write a comment